Castings

Picture by Billy Billay

Hoewel het H.E.R.P. zich inzet voor conservatie en educatie, bieden wij ook diervriendelijke en veilige castings aan. Wanneer exotische dieren gebruikt worden in film- of fotoproducties wordt dit doorgaans niet gegarandeerd. En dit is jammer. Zowel voor u als creatief producer als voor de dieren.

Dit is dé reden waarom het H.E.R.P. hét aanspreekpunt in België is indien u koudbloedige dieren nodig heeft voor uw film-, foto- of kunstproject.


Reeds verschillende castingbedrijven, evenementenbureaus, productiehuizen, fotografen en TV-studios hebben beroep gedaan op de meer dan 50 beschikbare dieren... En het resultaat mag gezien worden!


Al onze dieren zijn makkelijk in de omgang met mensen, veilig om mee te werken én worden altijd vergezeld door onze deskundige begeleiders. Zij zullen u begeleiden in het werken met de dieren en verzekeren een diervriendelijke én veilige casting. 


Indien nodig kan er ook gezorgd worden voor een toepasselijk decor, een aangepaste huisvesting of display terrarium om de dieren in tentoon te stellen of in te fotograferen/filmen.

Interesse?

Foto's van ons aanbod + prijzen ontvangt u via e-mail.